2012. szeptember 28., péntek

K.O.H.O. a képregénybörzén

  Ha minden igaz kicsiny csapatunk az Original Comix ott lesz az októberi képregénybörzén, és végre bemutathatjuk egyik képregényünket, ami a K.O.H.O. nevet viseli.
 Eredetileg egy képregénypályázatra készült, mely megjelent volna egy antológiában, de nem úgy történt.

Szóval lefújtuk a port róla, és nyomdakésszé tettük, hogy a belefektetett munkánkat ne keljen bekaparni az alomba. Készül hozzá egy trailer is, amit napokon belül itt is megtudtok majd tekinteni.

 ez nem a borító, csak egy későbbi firka tőlem

A képregényben tusrajzolóként vettem részt.
A rajzokat Nóthof Ferenc követte el, karakteres, dinamikus rajzait sokan megirigyelhetik, és írói vénával is rendelkezik mellé, ergo ő is meséli el nekünk ezt a remek, könnyen fogyasztható,
akciódús képregényt.

A színekért Nagy András és Ilia Zsolt volt a felelős, plusz Feri is belekontárkodott a végén kicsit, mert a maximilista fejénél már csak a haja nagyobb a művészúrnak. :)


A történet szerint van nekünk egy kis csapatunk, mindegyik egyedi képességekkel megáldva, de nem úgy mint az X-men, senki nem lövöldözik a szemeivel, viszont nagyon szeretik a különböző post-apokaliptikus-steampunk fegyvereket, és tudják is használni. Kell is nekik, hiszen felfedező, élelemgyűjtős légparipájukat lelövi az ellen, akik jelen esetben mutánsok, és még a Menedéket is elfoglalták. Ahol egy falunyi túlélő él, barátaik, családtagjaik.


Mi történik a zuhanást követően? Az kiderül a képregényben, és ígérem nem okoz majd csalódást.
Nem pöfögtet majd isteni, filozófikus, semmitmondó művészfelhőket, viszont nem lesz bazzegolós, prolicomic sem. Ha kíváncsiak vagytok rá, gyertek el a börzére,
lapozzatok bele bátran, és ha tetszik tegyétek magatokévá. Persze ha fizettek érte. :))))

Jó szórakozást hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése